Vrouwengroep Internationaal in Dieren

Foto: Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – In verband met Hemelvaart is de vrouwengroep een week vervroegd. Nu is op 23 mei de laatste bijeenkomst van de internationale vrouwengroep voor de zomer.

Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar op 23 mei om 13.15 uur. Het programma duurt tot 14.45 uur. Het is in het Duynhuis, van der Duyn van Maasdamstraat 63.

Het thema van deze keer is voeding en wereldkeuken. Eten vind je overal ter wereld. Overal is de eetcultuur anders, zijn er andere ingrediënten, kooktechnieken en smaken om ons te inspireren. Leuk om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Altijd is er ruimte voor een kop koffie/thee en een goed gesprek.

Lijkt het u ook interessant? Kom ook!

Laatste vrouwengroep voor de zomer
Marianne en bezoekers voelen dat er behoefte is aan een plek en ontmoetings-middagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof: samen koffie drinken, elkaar ontmoeten, iets lekkers erbij en uitstapjes maken. Een thema bespreken of creatieve middagen, vrouwen dragen zelf het thema aan en indien mogelijk presenteren ze het thema. Met elkaar zoeken naar wat ons verbindt. Gewoon even een moment voor onszelf en ontmoeting met een ander.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Vrouwengroep Internationaal kunt u contact opnemen met Marianne en Dorette via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden