Themabijeenkomst bij het COSBO: In de herfst van je leven

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op donderdag 6 juni aanstaande organiseert het COSBO een themabijeenkomst voor alle senioren uit de gemeente Rheden en Rozendaal. Deze bijenkomst begint om 14.00 uur en vindt plaats in de Elleboog, Nieuw Schoonoord 2 te Velp.

Inloop vanaf 13.30 uur met koffie of thee. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, ook voor NIET leden.

Op weg helpen!

Als we een dagje ouder worden is het van groot belang dat we het een en ander gaan regelen of al geregeld hebben voor het moment dat we overlijden. Vaak wil men hier niet bij stilstaan en schuift het voor zich uit. Belangrijk is dat nabestaanden weten wat uw wensen zijn en hoe u bepaalde zaken al geregeld heeft. Maar mogelijk heeft u nog niet alle belangrijke zaken geregeld, het Cosbo wil u graag middels deze informatiemiddag op weg helpen!

Gastsprekers

Vandaar dat de COSBO deze bijeenkomst organiseert. Als gastspreker zijn uitgenodigd Joke de Kroon notaris bij notariskantoor de Kroon, Ester Bertholet arts ouderengeneeskunde bij praktijk ouderengeneeskunde Bertholet, Hajo Blok namens Iris & de Mol Uitvaartverzorging en Erik van de Mortel fysiotherapeut bij Attent Zorg en Behandeling.

Informatie

Daarnaast worden ook diverse andere partijen uitgenodigd zodat zij ook mensen kunnen informeren denk hierbij aan MVT, STOER en Humanitas. De gastsprekers zullen een korte presentatie houden waarna voor u de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Iedereen is welkom!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen