Avondvierdaagse Rheden zit er weer op

RHEDEN – Donderdag 23 mei werden de vele lopers van de Rhedense avondvierdaagse weer binnengehaald door Dweilorkest 94½  en Drum & Showfanfare Mr, H.M. v.d Zandt.

De Rhedense avondvierdaagse vond plaats van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei 2019. Zoals altijd werden er drie afstanden gelopen, één van 5 km , en 10 kilometer en voor de kleintjes, senioren en minderinvaliden een tweedaagse van 2,5 kilometer.

De 5 en 10 kilometer routes vertrokken vanaf het terrein van SC Rheden aan de IJsselsingel om respectievelijk 18.45 en 18.30 uur. De 2,5 kilometer werd gelopen vanaf Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg en startte om 18.30 uur.

Voor de 5 en 10 kilometer was er een pauze aan de Pinkelseweg waar de lopers van de scholen Rheder Enk, De Mauritius en de Holtbanck, ieder bij hun eigen stand wat snoep en drinken kregen en even konden pauzeren, om vervolgens het laatste stuk naar SC Rheden aan de IJsselsingel af te leggen. Veelal met een Medaille van de vierdaagse die zij al ontvingen op de rustplaats. Andere ontvingen deze op het eindpunt.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : www.avondvierdaagserheden.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden