De Bundel in Dieren gaat weer open

DIEREN – Na een verbouwing van 8 maanden kunnen inwoners weer terecht in De Bundel aan het Ericaplein 5 in Dieren. In De Bundel zijn Bibliotheek Veluwezoom, het Rabobank Servicepunt, de Speel-o-theek, Cultuurbedrijf RIQQ en het servicecentrum van de gemeente te vinden. Op 3 juni om 13.00 uur is de officiële opening.

In de nieuwe Bundel is ruimte voor activiteiten die de verschillende organisaties aanbieden; zo is er onder andere een leslokaal, een spreekkamer en een ruimte voor presentaties en lezingen. Vanaf dinsdag 4 juni kunnen inwoners weer in Dieren terecht voor het aanvragen van paspoort, identiteitskaart of rijbewijs en andere Burgerzaken producten.

Officiële opening

Op maandag 3 juni om  13.00 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Dorus Klomberg en wethouder Marc Budel. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Tot 18.00 uur is het mogelijk een kijkje te komen nemen. Op zaterdag 31 augustus volgt nog een feestelijk Open Huis van de vernieuwde Bundel.

De huisgenoten van De Bundel

Bibliotheek

De nieuwe Bibliotheek Dieren rangschikt de collectie in interessegebieden, ook wel ‘beleefwerelden’. Volwassenen kunnen inspiratie opdoen in de beleefwerelden Spannend & Actief, Literatuur & Cultuur en Liefde & Leven. De jeugd kan snuffelen in de werelden Kids 0-8, Jeugd 8-12 en Jeugd 12+.

Kijk op www.bibliotheekveluwezoom.nl voor meer informatie.

Cultuurbedrijf RIQQ

Cultuurbedrijf RIQQ maakt zich sterk voor kunst en cultuur en werkt binnen de domeinen cultuureducatie, amateurkunst en participatie en cultuurprogrammering. Ook worden er muzieklessen gegeven.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op https://cultuurbedrijfriqq.nl

Rabobank Servicepunt

Klanten kunnen terecht voor informatie en service, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een nieuwe bankpas.De adviseurs zijn aanwezig op dinsdag en donderdag van 13.00 – 17.00 uur.  De geldautomaat, de stortautomaat en de sealbagautomaat blijven aanwezig op de vertrouwde plek aan de Wilhelminaweg 80A in Dieren.

Speel-o-theek

Al spelend leren kinderen van alles! Naast het speelplezier ontwikkelen ze sociale vaardigheden, motoriek, denkvermogen en taal. Het lenen van speelgoed kan bij de Speel-o-theek.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.speelotheekdieren.nl.

Servicecentrum gemeente Rheden

Aan de balies kunnen inwoners terecht voor het aanvragen van paspoort, identiteitskaart of rijbewijs en andere Burgerzaken producten. Kijk op www.rheden.nl voor meer informatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden