Grote schade door noodweer in Rheden en Dieren

RHEDEN/DE STEEG/DIEREN – In gemeente Rheden zijn mogelijk zelfs meer dan 10 woningen zwaar beschadigd door het noodweer dat afgelopen dinsdagavond over Nederland heen trok.

Er zijn tientallen bomen omgewaaid en tegen huizen en op geparkeerde auto’s gevallen. Dakpannen en dakkapellen zijn van daken gewaaid. De brandweer is met man en macht bezig met het opruimen van de omgewaaide bomen die op en of tegen woningen liggen en om de wegen weer vrij te maken zodat de hulpdiensten in ieder geval weer vrije doorgang hebben.

De brandweervrijwilligers van gemeente Rheden zijn de gehele nacht in touw geweest en werden geholpen door collega’s van Gemeente Rheden.

Men verwacht vandaag nog veel meldingen binnen te krijgen, maar de brandweer heeft inmiddels aangegeven dat, als er geen sprake is van een gevaarlijke situatie, de melder wordt doorverwezen naar zijn eigen verzekering, daar de schade op te geven en zo de brandweer te ontlasten.

Dreigt er gevaar? Bel dan 112.

Minder dringende zaken kun je bij de gemeente melden: https://www.rheden.nl/…/Meldingen_overlast_wer…/Melding_doen. Ben je huurder van Vivare en heb je schade aan je woning, neem dan contact op met Vivare via: 088 – 054 1111 of vul een reparatieverzoek in via: https://www.vivare.nl/stel-een-vraag/mijn-woning/onderhoud-en-verzekering/voorbeeld-wat-moet-ik-doen-als-er-iets-kapot-aan-mijn-woning/reparatieverzoek/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Wilt u zelf een foto posten van de schade? Post hem dan hier: https://www.facebook.com/rheden.nieuws.nl/photos/a.158798734238631/2219498908168593/

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Kijk voor meer foto’s op deze Facebookpost https://www.facebook.com/rheden.nieuws.nl/photos/a.158798734238631/2219498908168593

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden