Kampioenen bij MHCDieren

Foto: MHCDieren

DIEREN – Bij MHCDieren zijn drie teams kampioen geworden, MHCDieren is trots op de leden en feliciteert hen hartelijk met dit kampioenschap.

De meiden van de D1 zijn in de voorjaarscompetitie met kop en schouders kampioen geworden.

Zij hebben (op 1 wedstrijd na) alles gewonnen en de meiden wisten ook nog eens 50 keer de bal in het goal te slaan! Wauw! Dit was ruim 15x vaker dan de nummer 2. En laten we de keeper ook eens in het zonnetje zetten, in totaal liet ze maar 6 doelpunten door. Wat een kanjers dit team! Het kampioenschap werd uitbundig gevierd! Hartelijk gefeliciteerd!
Op de slotdag op 22 juni worden de meiden nogmaals op de club feestelijk in het zonnetje gezet.

(tekst gaat door onder de foto)

MHD1 MHCDieren

MB2 Kampioen bij MHC Dieren

De meiden van de B2 van MHC Dieren werden feestelijk onthaald na de laatste wedstrijd. Wat was het gezellig druk op de club: er hing een spandoek, er was taart, champagne en bloemen. Maar wat wil je ook: 35 punten uit 13 wedstrijden, wat een prestatie! Met recht mogen zij zich kampioen noemen. 11x winst, 2x gelijk en 0 verloren. Met recht bovenaan in de poule.
Wat een geweldig seizoen voor deze meiden. Kampioen worden is toch wel het mooiste wat er is. Op de slotdag op 22 juni wordt ook dit team gehuldigd.

(tekst gaat door onder de foto)

MB2 MHCDieren

Veteranen B ook kampioen bij MHC Dieren

Bij de senioren zijn Veteranen B kampioen geworden in hun klasse! Voordat ze de laatste wedstrijd ingingen, stonden ze al met vier punten voor. Dus het kampioenschap was eigenlijk al binnen. Natuurlijk gingen de mannen sportief maar zeker ook strijdvaardig de wedstrijd in. Ze lieten dan ook zien wat ze waard zijn, met recht gewonnen van Beuningen met 5-1. En binnen was de buit!

VeteranenA MHCDieren

Van harte gefeliciteerd allemaal namens de Club MHCDieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden