99% geslaagden bij Aeres VMBO Velp na uitslag 1e tijdvak

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – “Wat een fantastische examenuitslag hebben we gekregen. Ik ben ongelofelijk trots op onze vierdeklassers en het team! Iedereen heeft zo hard gewerkt om dit te bereiken”, aldus Mayke Rensen, directeur van Aeres Velp.

In totaal is zijn er van de 93 examenkandidaten 92 in één keer geslaagd. Eén leerling mag nog herkansen in de kaderberoepsgerichte leerweg. Natuurlijk hoopt Aeres VMBO Velp op 28 juni te mogen melden dat ze wederom 100% geslaagden heeft!

Nog meer cijfertjes

Voor de geïnteresseerden. 22 leerlingen gemengd/theoretische leerweg, 37 leerlingen basisberoepsgerichte leerweg en 33 van de 34 leerlingen uit de kaderberoepsgerichte leerweg zijn vandaag geslaagd. De school gaat de herexamen leerling de komende dagen (extra) goed begeleiden naar het tweede tijdvak en hoopt op een goed resultaat.

Diploma-uitreiking

Op 2 juli sluit Aeres de vmbo-schooltijd met de geslaagden leuk af met een lekker warm en koud buffet. Rond 18.30 uur tekenen de leerlingen hun diploma  bij hun eigen mentor en natuurlijk met de eigen familieleden en vrienden erbij.

Aeres (V)MBO Velp, Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA, Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen