Wie wint VeluwezOOOm Got Talent 2.0?

Foto: gemeente Rheden

DE STEEG – Op dinsdag 18 juni maakt een jury bekend wie de winnaar is van VeluwezOOOm Got Talent 2.0. Dit gebeurt na de 12 presentaties van de deelnemers in de raadzaal van het gemeentehuis in De Steeg.

12 scholieren van verschillende onderwijsinstellingen in de gemeente Rheden startten in februari van dit jaar met het project VeluwezOOOm Got Talent 2.0. In 16 bijeenkomsten werkten deelnemers aan een (zelfgekozen) project voor en goed doel of onderneming. Lokale ondernemers, onderwijsinstellingen en de overheid hielpen hen daarbij. VeluwezOOOm Got Talent 2.0 is een vervolg op het succesvolle eerste traject dat gewonnen is door Loek Withaar met zijn onderneming Take a Loek videoproducties.

De Dragons’ Den

Op 18 juni vindt de zogenaamde Dragon’s Den plaats. Iedere deelnemer krijgt twee minuten om zijn/haar project te presenteren aan een jury. De jury bepaalt uiteindelijk de winnaars.

De jury bestaat uit

  • Erwin Coolen, namens ondernemers
  • Mirjam Bunt, namens onderwijs vo
  • Arjen Jaarsma, namens onderwijs mbo
  • Cris van Arkelen, namens Rabobank
  • Henk Herkink, namens Kamer van Koophandel
  • Ronald Haverkamp, namens gemeente Rheden

Triple Helix

VeluwezOOOm Got Talent is een initiatief van Triple Helix VeluwezOOOm. In de gemeente Rheden werken Ondernemers, Onderwijs en Overheid (3 O’s) samen aan én in projecten in een eigen dynamiek en aanpak onder de naam Triple Helix VeluwezOOOm. Ondernemers en leerlingen/studenten van zowel vmbo, havo, vwo, mbo als hbo leren van elkaar en inspireren elkaar. Zie voor meer informatie www.veluwezooom.nl.

Kijk voor meer informatie naar de flyer: https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2019/06/RHEDN-Veluwezooom-uitnodiging-295-v3-low-r.pdf.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen