Repair Café Velp 22 juni 2019

Foto: Repair Café

VELP – Op zaterdag 22 juni staan ze weer voor u klaar in Buurthuis De Poort… de vrijwilligers van Repair Café Velp!

Rollatorcheck een groot succes!

In mei heeft Repair Café Velp mee mogen werken met de rollatorcheck in samenwerking met COSBO en de ANWB. Dit was een groot succes, er zijn in totaal 155 rollators bekeken, bijgesteld en gerepareerd. Van een groot deel waren de remmen niet helemaal in orde en moesten deze bijgesteld worden. Repair Café Velp heeft zelfs een rollator helemaal afgekeurd! De organisatie gaat proberen deze actie volgend jaar weer te realiseren, aangezien de mensen er erg blij mee waren en Repair Café Velp heeft gezien dat het ook echt nodig is.

Repair Café op 22 juni 2019

Naaisters GezochtAlles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen (en rollators), koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk.

Klein meubilair wordt ook gerepareerd, bijvoorbeeld stoelen waarvan de zitting niet goed vast zit of een klein kastje waarvan het deurtje niet goed werkt. De heren van de lijm- en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

Repair Café VelpMet laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen wij u helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Repair Café Velp kan u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren.

In verband met de veiligheid van haar vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en televisies repareren. Mocht u met een van deze apparaten bij ons komen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

Zoals u van Repair Café Velp gewend bent, is deze service gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat Repair Café Velp vraagt is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken.

Repair Café Velp kan ook uw hulp goed gebruiken

Voor de elektronica / elektra-afdeling, waar ze alles elektrisch met en zonder stekker repareren, is Repair Café Velp nog op zoek naar 2 enthousiaste vrijwilligers. Dus ben je 1 zaterdagmiddag per maand voor een paar uurtjes beschikbaar, neem dan contact met Repair Café Velp op via [email protected] of haar Facebook-pagina ‘Repair Café Velp’!

Repair Café Velp is zaterdag 22 juni open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers ook de tijd krijgen om een laatste reparatie uit te voeren.

Repair Café Velp hoopt u te mogen begroeten!

Repair Café Velp, Buurthuis de Poort – Heeckerenstraat 201 te Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden