Oud burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp schenkt een beeld aan bewoners Rozendaal

ROZENDAAL – Oud burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp onthulde vrijdag 14 juni bij Dorpsschool Rozendaal een sculptuur “Slingeren“ als afsluiting van zijn burgemeesterschap van de gemeente Rozendaal.

Veel bewoners hadden bij het afscheid van burgemeester Klein Molekamp een gift gegeven, met dit geld heeft hij een sculptuur genaamd “Slingeren“ gekocht van beeldend kunstenaar en beeldhouwer Jits Bakker die in 2014 overleed.

Klein Molekamp schonk dit beeld als afscheidscadeau voor de Rozendaalse bevolking en het afronden langslepende dossiers  in de gemeenteraad van Rozendaal over de bouw en locatie van de nieuwe Dorpsschool.

De directeur van de Integraal Kinder Centrum (IKC) Dorpsschool heette om 11.00 uur iedereen van harte welkom in het bijzonder oud burgemeester Klein Molekamp, maar ook de nieuwe burgemeester Esther Weststeijn, die hierbij ook aanwezig was.

Burgemeester Klein Molekamp vond het een eer om samen met de zoon van de kunstenaar Bakker het beeld en daarbij het bord met een gedicht over het beeld te onthullen. Hij grapte: “Dit is echt het laatste wat ik als oud burgemeester heb gedaan, ik ga nu genieten van mijn pensioen”.

Hierna was er nog gelegenheid om gezellig wat na te praten onder een genot van een drankje en hapje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen