Kinderen genieten van Dirk Scheele met “In Holland staat een huis”

VELP/ROZENDAAL – Dirk Scheele mocht woensdag 10 juli de aftrap geven van een serie zomervoorstellingen die komende periode in het openluchttheater aan de op de Pinkenberg gegeven worden. Ze worden georganiseerd door Cultuurbedrijf RIQQ.

Dirk Scheele bracht met zijn “band“ een waar zomerpopconcert met de titel “In Holland staat een Huis“. De kinderen konden genieten van de leukste Oud-Hollandse liedjes, die hij op zijn eigen manier ten gehore bracht. Iedereen die kent ze wel: “Op een grote paddenstoel“, “Hoofd schouder knie en teen“, “De wielen van de bus” en “In de maneschijn” en meer. Natuurlijk mochten de kinderen mee zingen of werden uitgenodigd om mee te spelen op het podium.

De voorstelling begon droog maar een half uurtje later begon het wat te regenen en kwamen de paraplu’s tevoorschijn bij het publiek dat net niet onder de grote parasols zat. De aanwezige kinderen en ouders deerde dat niet, zij genoten van een prachtig muzikaal optreden van ‘hun Dirk’.

De komende zomervakantie is er weer elke woensdagmiddag een leuke kindervoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Een kaartje kost €7 in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of €8 aan het theater. Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis mee.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden