Lezing : Veranderingen in ons klimaat, wat klopt er wel en wat niet?

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – De veranderingen in ons klimaat houden ons allen erg bezig. Hoe hier nu adequaat op te reageren? Wat klopt er wel en wat klopt er niet aan de berichtgeving? Dit zijn een aantal vragen die menigeen zich zal stellen. Wellicht kan de lezing van Jan Mulderink hierin voor u helderheid brengen.

Doemdenken en de feiten

In 2018 verscheen er in de VS een boek met de titel ‘Factfullness’. De schrijver Hans Rosling laat hierin zien dat het veel beter gaat met de wereld dan ons door de media wordt voorgesteld. Bill Gates noemde het: “Het meest belangrijke boek dat ik ooit las” en stuurde het aan al zijn medewerkers.

In de voordracht zal ingegaan worden op een aantal zaken zoals: overbevolking, klimaat, de zeespiegel en honger. Wat ons voorgesteld wordt door het “nieuws“ wordt vergeleken met officiële cijfers.

De lezing op woensdag 31 juli zal om 10:30 uur beginnen en ongeveer een uur duren. Daarna zal er ruimte voor gesprek zijn. Zoals elke woensdag zijn is de Serre vanaf 10 uur geopend en staat de koffie voor u klaar tot 12:30 uur. U bent welkom!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dekerkvanrozendaal.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen