Parkvoorstelling bij kasteel Rosendael: “De Adeloedeladelaar”

Foto: GLK

ROZENDAAL – Op donderdag 1 augustus om 15.15 uur kunnen kinderen van 3 tot en met 8 jaar met hun ouders genieten van de voorstelling “De Adeloedeladelaar”, vol muziek en fantasie op een bijzondere plek; in het park van kasteel Rosendael.

De Rode Maan is een Muzikaal Verteltheater met voorstellingen rondom sprookjesachtige, mythische en hedendaagse thema’s, speels van aard, lichthartig van kleur en gedragen door een diepere ondertoon. De verhalen vinden hun wortels in de geschiedenis, maatschappelijke kwesties, mythen, sagen en klassieke sproken en daarnaast in de fantasie en belevingswereld van Hanna’floor de Roos, door wie de voorstellingen worden gemaakt en uitgevoerd.

Hanna’floor schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jarenlange ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend.

Het verhaal

Op het strand woont een meisje met haar tovervriendje in een strandhuisje. Ze maken van alles mee samen. Dat kan ook niet anders want één van de twee kan toveren. Dan op een dag vindt het meisje in het zand een doek met een vreemde vogel er op. Ze wil niets liever dan die vogel vinden en in het echt zien. Dat wordt een heel avontuur.

  • Entree voorstelling, incl. park: € 8,50 voor volwassenen en kinderen.
  • Rondleiding kasteel: € 9,50 voor volwassenen, € 5,00 voor kinderen. Museumkaart en GLK pas gratis toegang.
  • Adres: Kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
  • Reserveren noodzakelijk: online op de website www.glk.nl/evenementen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden