Festivent en Trotsmarkt op Kasteel Rozendaal ook zondag 28 juli te bezoeken

ROZENDAAL – Op zaterdag 27 juli is het Festivent op Kasteel Rozendael begonnen, samen met de Trotsmarkt, ook op zondag 28 juli is het nog te bezoeken.

Naast het bekijken van de vertrouwde Trotsmarktkramen met leuke en bijzondere streekproducten, de meest zelf gemaakt, kan men ook Bourgondisch genieten bij één van de foodtrucks op het voorplein van het kasteel.

Veel te doen en te beleven

Het Festivent staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas megabellen. Beleef de live acts het straattheater, workshops of luister met uw kinderen naar vinylplaatjes bij de “The vinyl booth“.

Gratis parkbezoek

De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Ontdek ook het park met de Beleef! plattegrond! Van huttenbouwplek, rennen over de kettingbrug tot een bezoek aan de legendarische Bedriegertjes! Het bezoek aan het park is gratis als je het Festivent bezoekt. Ook het kasteel bezoeken? Dat kan ook nog zondag  28 juli  tegen gereduceerd tarief € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs van Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang!

Informatie

  • Datum en tijd: zondag 28 juli, doorlopend 11.00 – 18.00 uur. Entree, inclusief parkbezoek: volwassenen € 8,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00.
  • Bezoek kasteel tegen gereduceerd tarief: € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang kasteel.
  • Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
  • Informatie: [email protected]. Reserveren niet nodig.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0