Velps Middagkoor start weer met de repetities

Foto: Velps Middagkoor

VELP – Weleens gehoord van Het Velps Middagkoor? Het is een gemengd koor dat repeteert in het NPB-gebouw aan de Dr Fabiusstraat 12 te Velp. Maar de leden komen overal vandaan, het is niet alleen een koor voor Velpenaren, dus…

Komt u uit een van de steden of dorpen rondom Velp dan bent u van harte welkom om op dinsdagmiddag 20 augustus om 14.00 uur tot 15.45 uur (met pauze) de repetitie bij te wonen.

Als u op dinsdagmiddag vrij bent en u zoekt een leuk, prettig koor, dat houdt van uitdagingen, dan bent u nooit te jong of te oud om bij het koor te komen zingen. Zij houden zich niet alleen bezig met populaire deuntjes, maar gaan er ook voor om een mooi stuk in te studeren.

Dit alles in een fijne, sociale sfeer. Geen stemtesten en als u thuis wilt blijven zingen, mag dat natuurlijk.

Het koor kan heel goed tenoren, bassen en alten gebruiken, maar als u toevallig een andere stemsoort heeft, bent u ook van harte welkom. Dus waarom zou u het gewoon niet eens proberen?

De leden van het koor zien u graag op dinsdagmiddag 20 augustus om 14.00 uur in het NPB-gebouw: Dr. Fabiusstraat 12 te Velp.

Interesse? Kom vrijblijvend luisteren of neem contact op met mevrouw T. Erren – tel. 026-3619743; of kijk op de website: www.velpsmiddagkoor.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen