Rhevak 2019 weer succesvol afgesloten

RHEDEN – Vrijdag 9 augustus werd de week van Rhevak traditioneel afgesloten met het ontsteken van het Rhevakvuur op het grasveld nabij de kanovijver aan de IJsselsingel in Rheden.

Nadat de kinderen het Rhevaklied ‘de Kakkers van de straat’, aan alle vaders, moeders, opa’s en oma’s ten gehore hadden gebracht, was het tijd voor de schuimparty. De brandweer zorgde voor een dikke laag schuim in het lege ‘zwembad’ waar de kinderen met veel plezier indoken en zich prachtig konden vermaken.

Hierna was het tijd was voor het traditionele Rhevakvuur, dat aangestoken werd door de vrijwillige brandweer van Rheden. Hiermee kwam een eind aan een zeer geslaagde week voor ongeveer 250 kinderen maar ook voor de organisatie van Rhevak. Dank hiervoor !!

Burgemeester Carol van Eert kwam ook nog even langs om een koninklijke onderscheiding uit te reiken aan Rob van der Beek, die al vanaf 1989 vrijwillig zeer actief betrokken is bij het organiseren van Rhevak.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden