Nieuwe Lidl in Dieren geopend!

DIEREN – Woensdag 28 augustus om 09:00 uur, werd de nieuwe Lidl, Diderna 13 in Dieren feestelijk geopend door wethouder Dorus Klomberg van gemeente Rheden.

Nadat de filiaalhouder van de Lidl iedereen hartelijk welkom had geheten, werd na een korte toespraak door wethouder Dorus Klomberg en een medewerker een bord onthuld met de tekst “Lidl 100 % rookvrij“, de eerste volledig rookvrije Lidl hier in de regio, er worden geen rookwaren meer verkocht in de winkel..

Alle wachtende klanten hadden bij de ingang van de LidL een lot met een nummer erop uitgereikt gekregen. Loten met dezelfde corresponderende nummer werden ook in een doorzichtige kist gestopt. Dit om zo kans te maken op 1 minuut gratis winkelen.

Voordat zo de winkel officieel geopend werd mocht wethouder Dorus Klomberg één lot met nummer uit de kist te pakken, de heer Jan Hol uit Dieren was de gelukkige en geassisteerd door het winkelpersoneel vloog hij door de winkel en verzamelde uiteindelijk een winkelkar vol met boodschappen ter waarde van €285,85.

Hierna werd de winkel officieel geopend en gingen de deuren open en kon het wachtende publiek ook de winkel in.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Dorus Klomberg:

“We zijn blij dat er zich weer een duurzame winkel in het winkelcentrum gevestigd heeft, goed voor de concurrentie en fijn voor het winkelend publiek.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden