Zorg&Co Gelderland nu officieel van start

VELP – Donderdag 29 augustus was de opening van de nieuwe vestiging van Zorg&Co Gelderland aan de Rozendaalselaan 23 in Velp. Nadat vorig jaar het kleinere pand van Zorg&Co Gelderland door brand verwoest werd, zijn de medewerkers van de coöperatie verheugd nu opnieuw open te zijn.

Het huidige kantoor is groter en beter toegerust op de stijgende vraag voor kwalitatieve zorg op maat. Cliënten en mantelzorgers kunnen laagdrempelig terecht voor een kopje koffie met advies. Tevens is het kantoor thuishaven voor de tientallen zzp-ers die de zorg leveren alsook het secretariaat, accountmanager en directie.

Om 15.30 uur werd het pand feestelijk geopend door wethouder Gea Hofstede onder toeziend oog van een groot aantal genodigden. Esther Kempenaar (naast casemanager dementie ook directeur van Zorg&Co Gelderland) bedankte de wethouder, haar zzp-ers en cliënten voor het gestelde vertrouwen en keek vooruit naar de kansen en mogelijkheden die er zijn.

Alvorens wethouder Gea Hofstede  Zorg&Co opende, gaf ze in haar toespraak aan het grote doorzettingsvermogen van de dames om zelf alles op te knappen en te verbouwen na de brand. “Gelukkig is alles weer prachtig geworden en aan de klandizie zal het niet liggen als ik om mij heen kijk. Ik wil dan ook graag het lint doorknippen en wens jullie veel succes in de toe komst.”

Daarna werd er onder het genot van een hapje en sapje het pand verder verkend en werd er genoten van het mooie weer. Al met al een zeer geslaagde opening en Zorg&Co Gelderland bedankt alle ondernemers van de Rozendaalselaan voor de aankleding, hapjes en de drankjes!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden