Geslaagd open huis ontmoetingscentrum De Paperclip

VELP – Afgelopen zaterdag hield Ontmoetingscentrum De Paperclip aan de Eiberstraat in Velp een open huis. Het werd druk bezocht en velen hebben zich ter plaatse ingeschreven voor cursussen en/of andere activiteiten.

De Paperclip “vernieuwde stijl“ heeft voor het najaar van 2019 weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Men kan weer deelnemen aan vele cursussen en activiteiten tegen lage kosten.

De Paperclip heeft een prachtige metamorfose ondergaan tijdens de zomersluiting, de vloer in de ontmoetingsruimte is voorzien van nieuwe vloerbedekking, er is een kastenwand gekomen met daarin de uitleenboeken, en de biljarttafel is verhuisd naar de voorzijde van de ruimte. De verlichting is gezelliger gemaakt de bar is kleurrijker geworden en zijn meer planten, kunstwerken en schilderijen geplaatst. Het geheel geeft nu een huiselijke sfeer, ook de buitenzijde is aangepakt er is een luifel gekomen aan de voorzijde met een mooi terras met tafels en stoelen.

Voor activiteiten geldt dat er op elk gewenst moment gestart kan worden. Op de website http://www.paperclipvelp.nl staat alle informatie en kunt u inschrijven voor de cursussen.

Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest een keuze te maken, dan zijn er nog mogelijkheden. Er is nog ruimte bij de volgende cursussen: ‘Opruimen kun je leren’, ‘Ontwerp je eigen tuin’, ‘Bridge’, ‘Digitale fotografie’, ‘Yoga (avond)’ en ‘Kleding maken’. Aanmelden kan op http://www.paperclipvelp.nl. U bent van harte welkom.

Het open huis was op zaterdag 31 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden