Bespeling nieuwe vleugel in Oude Jan tijdens de Open Monumenten Zaterdag

Foto: Martin Idema

VELP – Op zaterdag 14 september is de Oude Jan aan de Kerkstraat 56 in Velp zoals gewoonlijk opengesteld in het kader van de Open Monumenten Dagen. U bent er tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis.

Elk jaar is er tijdens Open Monumentendag een extra activiteit in het 12e eeuwse Romaanse kerkje. Dit keer kunt u gedurende de dag een aantal keren genieten van de klanken van de nieuwe concertvleugel die het afgelopen seizoen door de Stichting Vrienden van de Oude Jan is aangeschaft.

Neemt u de Oude Jan dus vooral op in uw rondgang langs de opengestelde monumenten.

Meer weten over de Open Monumenten Dagen in gemeente Rheden? Kijk dan op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/147029/open-monumenten-dagen-plekken-van-plezier-gemeente-rheden-rozendaal/. Foto’s van de Open Monumenten Dagen van de afgelopen jaren bekijken? https://rheden.nieuws.nl/dossier/open-monumentendag/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden