Open training en feest 35+ dames v.v. Dieren groot succes

Foto: v.v. Dieren

DIEREN – Om het 10-jarig jubileum te vieren van het 35+ damesteam van v.v. Dieren werd op vrijdag 13 september een feestelijke open training gegeven waaraan iedere geïnteresseerde vrouw van minimaal 35 jaar mocht deelnemen. Er stonden meer dan twintig vrouwen op het veld.

Voor deze gelegenheid werd begonnen met een warming-up op muziek. Vervolgens werden de vrouwen in drie groepen verdeeld en deden zij een ronde langs diverse voetbaloefeningen. De training werd afgesloten met een kleine onderlinge wedstrijd.

Na de training sloten nog meer dames aan voor het feest in de kantine van v.v. Dieren met muziek, heerlijke hapjes en drankjes. Er werd een korte toespraak gehouden over het ontstaan van het team en een doorlopende fotopresentatie gaf een impressie van de afgelopen tien jaar.

Aan het einde van de avond ging iedereen met een lach en een goodiebag naar huis en inmiddels heeft zelfs de eerste vrouw zich al als nieuw lid laten registreren.

Als je zelf een keer met een reguliere training mee wilt doen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Zowel dames jonger als ouder dan 35 jaar zijn welkom. Op vrijdagavond worden regelmatig wedstrijden zeven tegen zeven gespeeld op een half veld. Als je lid wordt, is deelname hieraan niet verplicht.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.vvdieren.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden