Vrijwilligers van Alliander dansen Salsa met bewoners van het Lorentzhuis

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De bewoners van het Lorentzhuis en ’t Jagthuis van ouderenzorgorganisatie Innoforte in Velp gaan salsa dansen met vrijwilligers van energiebedrijf Alliander. Deze activiteit vindt plaats op donderdag 3 oktober 2019, in de middag.

Marloes Bazuin, vrijwilligerscoördinator bij Innoforte:

‘Salsa dansen of een middagje naar Burgers Zoo, dankzij de vrijwilligers van Alliander kunnen wij onze bewoners donderdag deze bijzondere activiteiten aanbieden. Ook voor onze activiteitenbegeleiders zijn de extra handen een uitkomst. Innoforte ontvangt een bedrijf als Alliander met open armen. Het past helemaal in een maatschappelijke trend. Bedrijven stimuleren hun medewerkers om zich in te zetten voor de samenleving. Veel mensen doen graag een stapje extra voor een ander maar kunnen zich niet structureel voor vrijwilligerswerk vastleggen. En wij zien de meerwaarde voor bewoners om wat extra’s te kunnen doen.‘

Salsaworkshop

Bij het Lorentzhuis in Velp gaan 20 vrijwilligers samen met de bewoners hun “moves” laten zien tijdens een salsaworkshop. De workshop wordt verzorgd door Annetje Riel van Dansschool SalsaSirena en SalsaClub Adam Noord. De workshop is ook geschikt voor mensen in een rolstoel of met dementie, daardoor kunnen de geïnteresseerde bewoners allemaal meedoen.

Burgers’ Zoo

Voor bewoners van ’t Jagthuis en deelnemers van ’t Prieel in Velp staat een middag Burgers’ Zoo op de planning. De medewerkers van Alliander staan klaar bij Burgers’ Zoo en maken vervolgens een wandeling met de mensen door het park.

NL Cares

De organisatie van het evenement vindt plaats in samenwerking met NL Cares. Dit bedrijf organiseert vrijwilligerswerk op maat voor bedrijven die met hun medewerkers in teamverband maatschappelijke impact willen maken.

Kijk voor meer informatie over Innoforte op: https://www.innoforte-zorg.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen