Huisdier van de week: Ontmoet Rambo!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Rambo is vriendelijk naar mensen toe, naar andere honden toe is niet geheel bekend hoe hij hierop zal reageren. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Rambo dan ook liever in een huishouden zonder andere honden.

Rambo kan netjes meelopen aan de lijn, maar uit enthousiasme kan Rambo wel trekken en opspringen en hij is dan ook behoorlijk sterk.  Rambo heeft een gevoelige huid, hierom staat hij op een dieet van hypoallergene brokken. Het is ook wijs om Rambo met enige regelmaat te wassen met speciale shampoo.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Rambo.

Rambo1

Diernummer: 27282

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/rambo/.

Heeft u interesse? Geeft u Rambo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden