Het was weer griezelen bij Halloween van C.V. de Narrenkap

VELP – Op zaterdag 19 oktober 2019 organiseerde Carnavalsvereniging de Narrenkap weer de spannendste spooktocht van het jaar! Alle jeugdleden, senatoren en leden, en ook introducés waren welkom.

Voor de allerkleinsten begon de avond om 18:30 uur in het Narrenhuus. Hier was van alles voor ze te doen, denk hierbij aan Halloweenknutsels maken, genieten van horrorhapjes en -drankjes en nog veel meer. Ook mochten zij onder begeleiding deelnemen aan de spooktocht, deze werd op leeftijd aangepast.

Voor de ouders/begeleiders die zelf graag de uitgebreidere ‘2.0 versie’ wilden lopen was er de gehele avond personeel aanwezig in het Narrenhuus om de kinderen op te vangen, zodat zij niet alleen waren, er werd uiteraard voor vermaak gezorgd.

Vanaf 20:00 uur werd de 12+ ‘2.0 versie’ gestart, deze was eng, spannend maar vooral erg leuk om mee te maken. In groepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen konden de deelnemers vanuit het Narrenhuus vertrekken.

Na terugkomst in het Narrenhuus was er een gezellig en spannend samenzijn voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers. De avond werd rond 00:30 uur afgesloten.

Klik voor meer foto’s op de bovenste foto’s. En voor nog meer foto’s zie: https://www.cvdenarrenkap.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden