Griezelen in Velp-Zuid bij Halloweentocht

VELP – De organisatie en de vele vrijwilligers en deelnemers van de Halloweentocht in Velp-Zuid kunnen terug kijken naar een zeer geslaagde griezelavond.

180 kinderen hadden zich  vooraf aangemeld om de tocht te gaan lopen. Zij liepen samen met (groot)ouders een route door de straten van Velp-Zuid.

Om 19.00 uur opende burgemeester Carol van Eert het Halloween evenement door een lint door het knippen waarna de deelnemers zich tot 21.30 zich konden laten verrassen, schrikken en belonen (met veel snoepgoed) door langs de deuren te gaan in Velp-Zuid.

Snoep of je leven (Trick or Threath) werd al snel “Hoi, wij komen snoep halen”

Onderweg kwamen ze griezelig verklede mensen tegen en prachtig versierde huizen. Bij huizen waarbij een lampje, kaars of lantaarn stond mochten ze aanbellen voor een snoepje. Veel kinderen en ouders waren (eng) verkleed en ook de bewoners die snoep uitdeelden hadden hun best gedaan om het feest compleet te maken.

Horrorclowns, veel nepbloed, skeletten, en heksen kwamen voorbij.

Voor wie het durfde was er een gedeelte ingericht als een serieus enge Zombiezone en Buurthuis de Poort was ingericht als spookslot.

Bij terugkomst werd iedereen nog getrakteerd op warme chocolademelk, een suikerspin of een broodje knakworst. De organisatie hoopt volgend jaar weer een Halloweentocht te organiseren na dit overweldigende succes.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor nog meer foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van Halloween in Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden