Second House Velp viert 25-jarig bestaan

Foto: Second House Velp

VELP – Op vrijdag 22 november viert het Second House in Velp haar 25 jarig jubileum met een groot feest. Het Second House, dé voor- en naschoolse huiskamer voor kinderen uit Velp, is door de jaren heen een begrip geworden in het dorp.

Afgelopen lintjesregen is de coördinator Marja Olsder nog onderscheiden voor haar jarenlange inzet. Het Second House is gehuisvest in Buurtcentrum De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.

22 november is er vanaf 14.30 uur een open huis voor belangstellenden. Voor de kinderen is er tegelijkertijd een kinderdisco in de kelder en een aantal sport en spel activiteiten buiten. ’s Avonds is er een reünie voor oud-bezoekers, ouders, samenwerkingspartners en andere belangstellenden. Onder het genot van een hapje en een drankje, talloze foto’s uit het verleden en live muziek wordt u van harte uitgenodigd om herinneringen op te halen. Wethouder Budel zal eveneens aanwezig zijn.

Aanmelden voor het feest op 22 november is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld in verband met de organisatie. Dit kan via het facebook event ‘Second House 25 jaar’ of door een email te sturen naar [email protected].

Wilt u helpen om oud-bezoekers te attenderen op het feest?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Second House Velp

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden