Midwinterhoornblazers van d’Olde Roop ook bij 2e Posbank Kerstwandeling

Foto: Posbank Kerstwandeling

RHEDEN – Midwinterhoorngroep d’Olde Roop weer van de partij op Posbank Kerstwandeling. Evenals vorig jaar blaast de Midwinterhoorngroep d’Olde Roop weer haar partijtje mee tijdens de 2e Posbank Kerstwandeling.

De klank van de midwinterhoorn past op een prachtig natuurlijke wijze in de schitterende omgeving van de Posbank. En wie weet krijgt u ook de kans om tijdens de wandeling de hoorn te blazen.

De succesvolle eerste editie van de Posbank Kerstwandeling krijgt een vervolg. Inschrijving is nu mogelijk voor de tweede editie die plaatsvindt op zaterdag 21 december. Wilt u wederom of binnenkort gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Sfeervolle kerstklanken horen en unieke voorstellingen zien met toneel, muziek, zang en dans? Schrijf u dan in voor de de Posbank Kerstwandeling

In december 2018 is de eerste editie gehouden, hieraan namen maar liefst 700 personen deel. Zij liepen in groepen van 30-50 personen over het prachtige parcours op de Posbank. Wandelend door de mooie heuvels van De Posbank genoten zij volop van de vijf taferelen die alle op een unieke en originele manier invulling gaven aan de kerstgedachte. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

Aan de kracht van dit programma is niet getornd. Ook tijdens de 2e editie kan men genieten van de combinatie van de rust op de Posbank en tal van prachtige mini-voorstellingen met nieuwe thema’s. Ook nieuw is dat – op veler verzoek – een langere wandeling als optie is toegevoegd. Het blijft echter mogelijk om net als vorig jaar alleen de hoofdroute, die ruim een uur duurt, te wandelen. 

Met de wandeling draagt men bovendien bij aan het werk van goededoelenorganisaties. De opbrengst zal gelijkelijk worden verdeeld over drie organisaties, te weten, Natuurmonumenten, Stichting Ons Raadhuis, Rhedense Schaapskudde,  

Ga nu naar de website www.deposbankkerstwandeling.nl voor alle informatie en schrijf u in op het tijdstip van uw voorkeur. De Posbank Kerstwandeling is een initiatief van de Rotaryclub Rheden-Rozendaal

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

De Posbank Kerstwandeling

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden