Sinterklaas is ook weer in Rheden aangekomen!

RHEDEN – Afgelopen zaterdagmiddag 16 november kwam Sinterklaas aan in het Dorp Rheden. De organisatie had besloten er dit jaar een speciale editie in het kader van 75 jaar Bevrijding van te maken.

Kort na de oorlog werd de Sint ingehaald door onze bevrijders in hun jeeps en andere legervoertuigen. Dit jaar heeft Sinterklaas gebruik gemaakt van een authentiek militair amfibievoer/vaartuig, een zogenaamde DUKW!

Het kinderfeest begon al om 11.15 uur in het Partycentrum “Ons Huis” aan het Meester B. van Leeuwenplein, waar de clowns Max en Sjappie een speciale show gaven, gericht op kinderen tot en met 8 jaar. Vervolgens ging iedereen met elkaar naar de Muziektent waar de Sint opgehaald werd en men in een optocht weer richting het centrum liep.

Bij Het Wapen van Rheden aangekomen werd Sinterklaas officieel welkom geheten door burgemeester Carol van Eert en Anne Bruger van Centrum Rheden. Ook de Sint nam hier de tijd voor een kort praatje, het maken van foto’s en/of het in ontvangst nemen van tekeningen en verlanglijstjes.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

En vergeet ook vooral niet het onderstaande filmpje te bekijken:

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden