Sinterklaas komt op 1 december aan in Spankeren

Sinterklaasintocht Spankeren 2018
Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Sinterklaas is al in het land maar op zondag 1 december 2019 komt Sinterklaas met zijn zwarte pieten aan in Spankeren.

Om 14:00 uur komt hij aan bij de fietsbrug (hoek Dorpsweg, Kanaalweg) “Oh, kom er eens kijken…..” om te zien hoe de Sint en zijn Pieten deze keer Spankeren gaan bereiken.

Wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden staat klaar om de Sint te verwelkomen en om vervolgens onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Wilhelmina via de route Dorpsweg, Kerkplantsoen en Loohof naar het Dorpshuis te Spankeren te gaan.

Om 14:30 uur begint daar het grote Sinterklaasfeest.

Alle kinderen die in Spankeren wonen of op enigerlei wijze met Spankeren verbonden, zijn van harte uitgenodigd het gezellige feest bij te wonen.

Uiteraard is de toegang gratis en is er voor elk kind een leuke surprise. Het kan erg druk worden dus kom op tijd naar Spankeren.

Het Sinterklaasfeest is een evenement georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren.
Meer informatie over Stichting Dorpshuis Spankeren is te vinden op Facebook: Dorpshuis Spankeren en op de website www.dorpshuis-spankeren.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden