Carnavalsvereniging De Nölers nu officieel 55 jaar!

DIEREN – Op zaterdag 23 november vierde de Carnavalsvereniging De Nölers hun 55-jarig jubileum, dit deden zij samen met bevriende carnavalsverenigingen in hun feestburcht bij Polysport in Dieren.

Vanaf 14.00 uur stroomde de ene na de andere carnavalsvereniging binnen om hen te feliciteren met het jubileum, waar onder Cv d’ Olde Waskupen uit s-Heerenberg, Kv. De Deurdauwers, Cv. De Heiknüüters uit Rheden, een afgevaardiging van Cv. De Narrenkap, Stichting Carnaval Dieren, Cv. De Blaospiepkes uit Velp en leden van het Overleg Erkende Carnavalsverenigingen Gemeente Rheden.

Wethouder Dorus Klomberg feliciteerde de vereniging namens de gemeente Rheden met het jubileum. Natuurlijk waren ook veel oud-leden van Carnavalsvereniging aanwezig, net als diverse sponsoren. Ook kwamen er ook een aantal pieten op bezoek die de vereniging namens Sinterklaas feliciteerden. Sinterklaas zelf had het te druk met intochten in 5 dorpen van gemeente Rheden.

Natuurlijk was er veel carnavalsmuziek waarop menig polonaise werd gelopen en de nodige drankjes werden gedronken met af en toe een warme snack. Het was een gezellige en geslaagde middag voor zowel de Cv. De Nölers als de vele gasten.

Op naar het carnavalsjaar 2020!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden