Succesvol jaar voor het Repair Café Dieren

Foto: Repair Café Dieren

DIEREN – Het afgelopen jaar is er gestart bij het Repair Café Dieren met een avondopening op de 4e donderdag van de maand naast de al bestaande opening op de 2e zaterdag van de maand.

Dit bleek voor vele bezoekers een uitkomst, want er kwamen mensen die op zaterdag geen mogelijkheid hadden om een reparatie aan te bieden.

Voor de reparateurs betekent het dat ze bezoekers kunnen vragen om een onderdeel aan te schaffen en daarmee tijdens het volgende Repair Café terug te komen om een reparatie af te maken. Het duurt dan niet zo lang voor het artikel weer gebruiksklaar is.

De zaterdagen zijn behoorlijk druk.

De boodschap “Waardeer het, Repareer het” is goed over gekomen. De toename van reparaties vraagt ook om meer vrijwilligers. Er is ruimte voor vrijwilligers die heel handig zijn. Heeft u interesse kom dan eens vrijblijvend meekijken hoe het eraan toe gaat. Er kan u uitgelegd worden hoe het Repair Café Dieren werkt, en de vrijwilligers horen graag wat u het Repair Café te bieden heeft.

Zaterdag 14 december is het laatste Repair Café Dieren voor dit jaar. In december is er geen Avond Repair Café. De 4e donderdag van de maand is het Kerstmis.

U vindt het Repair Café Dieren in de Oase, Ericaplein 1. Open van 14:00 tot 16:00 uur, na 15.45 uur wordt er geen reparatie meer aangenomen. Uw vrijwillige bijdrage wordt o.a. gebruikt om de vrijwilligers een hapje en een drankje aan te bieden als dank voor hun inspanningen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen