Kerstboom vol wensen wordt gezellig ontvangen in Rheden

RHEDEN – Zaterdag 7 december organiseerden de ondernemers van Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers “Kerst op het plein”. Dit werd een gezellig samenzijn op het Dorpsplein bij de Pomp waarbij de lampjes in de kerstboom werden ontstoken.

Om 19.00 uur werd het licht in de boom ontstoken door Hans Westdijk, vele Rhedenaren waren naar het marktplein gekomen, ouders maar ook veel kinderen schreven een wens op een kaartje om deze vervolgens samen in de boom te hangen. De mensen bleven gezellig op het plein met elkaar praten, onder het genot van een beker chocolademelk, koffie of thee, ook was de kerstman aanwezig.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

“Kerst op het plein” werd mede mogelijk gemaakt door Pannekoekhuis StrijlandJD Security SystemsDrukkerij HesseReklamat, Coop Rheden, Schoenmakerij Rob Neijenhuis, Vrijwillige brandweer Rheden en Dieren en vele anderen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden