Filmvoorstelling [email protected]

VELP – Op zondag 15 december 2019, 10:30 uur, vertoont De Sprang-Vrijzinnigen Velp de film [email protected] in het gebouw van De Sprang, Dr. Fabiusstraat 12 te Velp.

[email protected]

Een grote hit op de filmfestivals, deze een hartverwarmende en verrassende film over een koor dat Jimi Hendrix, Nirvana, maar ook James Brown, de Pointer Sisters en Coldplay op zijn repertoire heeft staan. Kleine bijzonderheid: de gemiddelde leeftijd van de club is 81! Speelt het leven van ouderen zich normaliter rond eenzaamheid, kwalen of ziekte af; deze groep mensen leeft voor rock, punk en funk. In deze indrukwekkende en ontroerende documentaire zien we de repetities van het koor en van zijn leden, maar ook hun leven daarbuiten. Het koor is net terug van optredens in Europa en is bezig een nieuw show voor te bereiden. De repetities lopen niet van een leien dakje; naast gezondheidskwalen is het geheugen van sommige leden niet meer helemaal up-to-date… De film wordt ingeleid en nabesproken. Kosten € 5,00.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden