Prachtig kerstconcert Sempre Crescendo en Connect Voices

LAAG-SOEREN – Dinsdagavond 10 december was er een gezamenlijk kerstoptreden van Muziekvereniging Sempre Crescendo en Connect Voices in ’t Sprengenhus.

Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren gaf dinsdagavond 10 december een kerstconcert gezamenlijk met het koor Connect Voices  in een vol gepakt Sprengenhus.

De avond werd geopend door Sempre Crescendo met  “Komt allen tezamen“ waarbij gezongen werd door het koor Connect Voices. Gevolgd door The Spirit of Christmas (SC), Magnificat (CV), White Christmas (SC) en werd afgesloten met De herdertjes lagen bij nachte voor de pauze die volgde.

Het tweede gedeelte werden onder andere Stille nacht, De Noche (CV) en Canon de la Paix (CV) en (SC) gespeeld en gezongen met als afsluiter A Happy Winter Holiday. Zo’n 70 a 75 muziekliefhebber genoten van dit prachtige kerstconcert, een geslaagde avond voor beide verenigingen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Sempre Crescendo

Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren bestaat al 125 jaar en onderscheidt zich van andere verenigingen vooral door het ‘’met plezier muziek maken’’ voorop te stellen. Ze vinden het belangrijk om iets te betekenen in het dorp en zijn bij veel feestelijkheden in het dorp actief. Een mooi voorbeeld is het plaatsen van de kerstboom met verlichting op zaterdag 7 december op het voorplein van het Sprengenhus.

Connect Voices

Wereldmuziekkoor Connect Voices is een enthousiast koor met 22 leden en zoals de naam aangeeft zingt het koor liederen in verschillende talen. Ook bij Connect Voices staat het plezier in zingen voorop. Beide verenigingen repeteren gelijktijdig op dinsdagavond in ’t Sprengenhus. en dan is een muzikale verbinding ook al gauw gemaakt. Met meezingers en hartverwarmende wereldliederen,  belooft het een vocaal en sfeervol feest te worden!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden