Opkomst Velpse Tweewieler Liefhebbers laag maar wel gezellig

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De nieuw opgerichte groep enthousiastelingen onder de naam Velpse Tweewieler Liefhebbers (De Velpse V.TL.) organiseerde een bijeenkomst en toerrit op 22 december 2019.

Het weer viel tegen, dan valt de opkomst ook tegen!

Toch was het evenement niet helemaal mislukt, aldus de organisatie. Vanuit Arnhem- Noord en -Zuid waren twee bromfietsrijders toch op de brommer gekomen. Er kwamen 2 klassieke fietsen en een brommer uit Velp. Daarnaast brommer bezitters uit Velp en Westervoort kwamen langs.

Allen klassieker liefhebbers en deze waren het al snel eens;  “Een leuk evenement voor Velp en omgeving maar overnieuw doen in het voorjaar!”

De Velpse V.TL. gaat er vanuit dat als het weer goed was geweest dat er dan een aanzienlijk aantal fietsers- en brommerrijders zou zijn gekomen

Ze hebben het bij een gezellig samen zijn gehouden onder het genot van een bekertje chocolademelk en geen rit meer gereden.

Ze zullen in het voorjaar 2020 wederom een rit plannen met hopelijk beter weer! Ondertussen gaan de tweewielers in de winterstalling en worden onder handen genomen om de volgende keer weer in rijdbare staat te zijn en te houden.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden