Tekenen en Schilderen van start bij Atelier Creso -Velp

Foto: Atelier Creso Velp

VELP – Op zondag 12 januari van 11.00 tot 16.00 uur houdt Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 in Velp haar open dag waarop informatie gegeven wordt over creatieve cursussen voor kinderen en volwassenen.

Op deze dag is er speciale aandacht voor de leuke cursus voor jonge creatieve kunstenaars van 7-12 jaar die elke woensdagmiddag van 15.00-16.30 uur wordt gegeven.

Tekenen en schilderen is heel ontspannend en tekeningen vertellen ook veel over jezelf. Hierdoor ontdek je je eigen kwaliteiten en krijg je meer zelfvertrouwen. Je ontwikkelt je creatieve vermogens, waardoor je je beter kunt ontplooien. Maar het allerbelangrijkste is: plezier hebben in tekenen en schilderen! Ieder kind krijgt persoonlijke aandacht want er wordt in kleine groepen gewerkt.

Daarnaast is de inschrijving weer open voor de teken- en schildercursussen voor volwassenen in alle technieken zoals acryl, olieverf, pastel, aquarel. Het team van gespecialiseerde teken- en schilder docenten van het atelier staan bezoekers graag te woord voor toelichting en rondleiding. De koffie en limonade staan klaar en het creatieve nieuwe jaar kan beginnen!

  • Open Dag: zondag 12 januari 2020 van 11.00 tot 16.00 uur.
  • Stichting Atelier Creso – Schoolstraat 12 – 6882 NS  VELP
  • ateliercreso.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen