Jubilarissen en Rheko-Toppers gehuldigd bij C.K.C. Rheko

Foto: C.K.C. Rheko Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 3 januari hield Rheko haar Nieuwjaarsreceptie in clubhuis De Korf in Rheden. José Schutten gaf een terugblik op het afgelopen jaar met als hoogtepunt het behaalde kampioenschap op het veld door Rheko 1 onder de bezielende leiding van coach Gerben. 

Ook de speculaastaartenactie, met inzet van vele vrijwilligers, was ook dit jaar weer een succes! Na de gezamenlijke toost op het nieuwe jaar werden onze Rheko-Toppers en jubilarissen gehuldigd. Anke en Jetske waren door de leden verkozen tot Topper van 2019 voor hun grote inzet voor Rheko. 

Anke van Duren verzet veel werk voor Rheko. Heeft zitting in de Jeugdcommissie. Ze enthousiasmeert ouders om mee te denken en mee te doen bij Rheko. Zorgde er mede voor dat er voor elk jeugdteam een trainer en coach is. Verricht hand- en spandiensten, bijvoorbeeld bij wervingsacties en in de kantine, en heeft het Rheko-programmaboekje gemaakt. Daarnaast zit zij ook nog in het bestuur van Rivalen. 

Jetske van Amerongen runt het wedstrijdsecretariaat van de A, B en C jeugd. Ze helpt ook nieuwe leden om snel hun plek te vinden in hun team en bij Rheko. Ze is op allerlei plekken bereid om te helpen. Verder is Jetske bijna altijd aanwezig bij de Rheko-Kanoside, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. 

Ook huldigde Rheko haar jubilarissen: 9 leden waren 10 jaar lid. Marcel en Jorik waren 25 jaar lid en 4 personen maar liefst 40 jaar: Edgar, Oedse, Dicky en Gerrit. 

Allemaal van harte gefeliciteerd! 

Toppers C.K.C. Rheko

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden