Zittingsweekend Cv. de Narrenkap komt er weer aan

Foto: Jochem Pluim - Cv. de Narrenkap

VELP – Zoals elk jaar organiseert Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp ook in 2020 weer haar jaarlijkse zittingsweekend. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari wordt het Narrenhuus weer omgetoverd tot prachtige feestzaal waar de diverse evenementen plaats zullen vinden.

Veurpronken

Op vrijdag 24 januari trapt prinses Mariëtte met haar gevolg af tijdens het zogenaamde ‘Veurpronken’. Deze avond staat vooral in het teken van het onderhouden van de banden met carnavalsverenigingen uit de omgeving. Vele bevriende verenigingen zullen dan dus ook aanwezig zijn deze avond. Het programma start om 20:11 uur. Na afloop kan er nog uitgebreid gedanst worden op de dansvloer.

Vrolijke Middag

Op zaterdagmiddag 25 januari organiseert de Narrenkap in samenwerking met het Rode Kruis weer de Vrolijke Middag. Tijdens deze middag wordt de verstandelijk beperkte medemens in het zonnetje gezet. Vrijwilligers van het Rode Kruis halen de bewoners van de verschillende verzorgingstehuizen op en zetten hen na afloop weer af. Tijdens het programma worden de bezoekers uitgebreid vermaakt met vooral veel muziek, plezier en gezelligheid.

Pronkzitting

Na afloop van de vrolijke middag wordt het Narrenhuus weer omgebouwd voor de Pronkzitting, welke op 25 januari ’s avonds zal plaatsvinden. Op deze avond zijn vele gasten van prinses Mariëtte en vrienden van de Narrenkap aanwezig, waarbij een avond met een zeer gevariëerd programma getoond zal worden. Een avond vol vermaak, met voor ieder wat wils. Ook deze avond vangt aan om 20:11 uur.

Al deze evenementen vinden plaats in het Narrenhuus op De Beemd 3 in Velp. De entree is gratis. Bezoekers worden geadviseerd zo veel mogelijk met de fiets te komen of te carpoolen, wegens de beperkte ruimte op de parkeerplaatsen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Zittingsweekend - Jochem Pluim - Cv. de Narrenkap

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden