Al veel inschrijvingen voor de Beko Jutbergtrail!

Foto: Erik Jonker

DIEREN – Zaterdag 15 februari is het zover, de Beko Jutbergtrail. Inschrijven kan nog steeds maar wees er snel bij want met 750 hardlopers is de trail zo vol… en het gaat hard. Lopers uit alle hoeken van Nederland maar ook uit België en Duitsland hebben deze unieke trail door Nationaal Park “Veluwezoom” al weten te vinden.

Atletiekvereniging Gelre uit Dieren organiseert de Beko Jutbergtrail en samen met veel vrijwilligers zorgen zij voor een geweldige sportieve dag. Elke loper kiest zijn eigen uitdaging: 7,5, 15, 21,1 of zelfs 30,5 kilometer. De 21,1 km en 30,5 km start vanaf 10.30 uur en de 7,5 en de 15 om 11.15 uur.

Schrijf je vast in zodat je verzekerd bent van een startbewijs. Dit kan via www.avgelre.nl of www.inschrijven.nl. Na-inschrijven is ook mogelijk tot een half uur voor de start.

Meer informatie over de Beko Jutbergtrail en (voor)inschrijven vind je op onze website: https://www.avgelre.nl/index.php/evenementen/bekojutbergtrail Of stuur een mail naar: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Beko Jutbergtrail 2019-2 - Erik Jonker

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen