Fiets mee met TeamPA, Maarten Tjallingii en bekende Rhedenaren!

Foto: Team PA

RHEDEN – Altijd al eens de Posbank willen bedwingen in het wiel van oud-profrenner Maarten Tjallingii? Of wil je op de fiets gelijke tred houden met onze wethouders en een keur aan bekende Rhedenaren? Pak dan 4 april je kans, want dan organiseert TeamPA uit Rheden een speciale Support Ride.

Elk jaar reist TeamPA uit Rheden af naar Frankrijk om geld bij elkaar te fietsen tijdens de Alpe ‘d HuZes. Dit jaar gaan ze alweer voor de tiende keer. Om alle inwoners van de gemeente en het dorp Rheden te bedanken voor hun jarenlange steun, organiseren ze nu deze speciale rit.

Iedereen kan zich bij deze korte tocht aansluiten. Heb je een racefiets, mountainbike, fiets, handbike of e-bike, kom dan 4 april naar het marktplein in Rheden. Daar start de rit om 15.30 uur. En uiteraard probeert het team ook met deze tocht geld op te halen voor onderzoek naar kanker. De minimale kosten om deel te nemen bedragen € 7.20, – (inclusief servicekosten), maar meer geven mag natuurlijk altijd. Meld je voor de tocht aan op www.posbank-challenge.nl. Ook is het mogelijk om je op de dag nog in te schrijven op het evenementen terrein op het Kerkplein van de Dorpskerk.

Ter info: De rit is onderdeel van een dag vol evenementen op en rond de Posbank. Kijk op www.posbank-challenge.nl om te zien wat er die dag allemaal nog meer te doen is.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden