Workshop Risicomanagement voor bestuurders

Foto: Doesburg Rhedense Uitdaging

RHEDEN/ROZENDAAL//DOESBURG – Werken met vrijwilligers kan voor besturen risico’s met zich meebrengen. Is de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeenten Rheden en Doesburg voldoende voor organisaties? Wat wordt bedoeld met bestuurlijke aansprakelijkheid? Stel dat iemand een letsel oploopt of schade bij uw organisatie claimt.

De Doesburg Rhedense Uitdaging verzorgt in samenwerking met de Rabobank een interactieve workshop over risicomanagement voor bestuurders van stichtingen en organisaties uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal. Deze avond vindt plaats op maandagavond 16 maart in de Buurtacademie te Doesburg.

Voor een organisatie is het van belang om zo juist mogelijk verzekerd te zijn zodat vrijwilligers en bestuurders met een goed verzorgd gevoel zich kunnen blijven inzetten. Peter Alblas, risicospecialist Verzekeren MKB bij de Rabobank, geeft aan de hand van zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden informatie over de risico’s waarmee besturen te maken kunnen hebben en welke verzekeringen risico’s het overwegen waard zijn. De Rabobank is als partner betrokken bij de Doesburg Rhedense Uitdaging. Peter Alblas zal namens deze lokale Uitdaging uitleg geven en vragen beantwoorden.

De Doesburg Rhedens Uitdaging helpt graag vrijwilligers vooruit. Als lokale sociale makelaar koppelt de Uitdaging kennis, materialen, menskracht en advies vanuit het bedrijfsleven aan maatschappelijke organisaties en initiatieven.

Bestuursleden en andere kadervrijwilligers van verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal zijn van harte uitgenodigd. De avond vangt aan om 19.30 uur. De Buurtacademie is gevestigd aan de Linie 4 te Doesburg. De deelname is gratis.

Graag van tevoren aanmelden.

Dit kan via het secretariaat van de Doesburg Rhedense Uitdaging: [email protected]doesburgrhedenseuitdaging.nl Een vraag of casus mag u natuurlijk van te voren tevens indienen. Voor extra informatie: Maud van Braam, tel.: 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden