Voorjaars Koffieklets met oldtimers bij gemaal de Volharding in Velp

Foto: OKRV

VELP – Na de  “ophokplicht” lekker bijkletsen en je oldtimer uitlaten?  Zondag 8 maart 2020 gaat de OKRV wederom een Koffieklets houden. Benzinegesprekken, koffie en thee doen de rest!

De Volharding en koffieklets met oldtimers, Velp

Op zondag 8 maart 2020, tussen 11.00 uur en 14.00 uur organiseren de commissieleden van de O.K.R.V. (Oranje Klassieker Rit Velp) in samenwerking met de Vrienden van het Gemaal de Volharding en de eigenaar van het gemaal de Gemeente Rheden, een koffieklets bij en rondom het gemaal de Volharding aan de Lathumseveerweg in Velp. Vanaf de Rietganssingel de snelweg A348 onderdoor en gelijk naar links de Lathumseveerweg op en vervolgen tot aan het gemaal.

Hier kunnen eigenaars van oldtimers en klassiekers van minimaal 25 jaar en ouder (dus tot en met bouwjaar 1995) hun voertuig aan elkaar en aan het publiek voorstellen. Alle soorten voertuigen van 25 jaar en ouder zijn welkom, dus ook kleine vracht auto’s en busjes, tractoren, motoren, brommers en fietsen, alles wat onze gemeente in schuren en garages heeft staan! Laat maar komen!

De deelnemers rijden geen rit maar parkeren de voertuigen alleen bij en rondom het gemaal. Na 1 maart is de winterperiode afgelopen binnen de overgangsregeling voor oldtimers. Dat betekent dat bezitters van benzinevoertuigen, die onder de regeling van 2017 vallen, vanaf 1 maart de weg weer op mogen. De oudere en de jongere klassiekers ziet de organisatie dan ook graag op 8 maart 2020 bij het gemaal de Volharding in Velp!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Koffieklets

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden