Circus Bolalou met Internationaal programma komt naar Dieren

Foto: Circus Bolalou

DIEREN – De jongste circusdirectie van Europa, het echtpaar Steffie en Dennis Bossle, zijn voor het derde jaar op rij op tournee met hun Circus Bolalou. Vanaf 13 maart staan ze in Dieren en geven een aantal spectaculaire voorstellingen.

Geheel vernieuwd programma

Van heinde en ver komen de artiesten die meewerken aan het twee uur durende programma dat plaats vindt in de verwarmde circustent. Uit België het clownsduo Les Franky’s bijvoorbeeld, zij laten klassieke clownerie zien waarbij zij het publiek flink de lachspieren zullen laten trainen. Clown Franky is bijzonder muzikaal en speelt op verschillende instrumenten.

Uit Ecuador komt het Duo Navas. Veronica vertoont kunsten aan de Washington-trapeze, het lijkt haar soepel en gemakkelijk af te gaan, maar aan deze act zijn jaren training aan voorafgegaan. Het is dan ook niet zonder gevaar. Haar broer Leo maakt het nog gekker en wandelt ondersteboven aan de circuskoepel, met zijn voeten hangend in lussen die daar bevestigd zijn, om vervolgens met een vrije sprong weer terug de overkant te bereiken. Ook dit alles zonder vangnet of veiligheidslijn. De spanning is voelbaar in de tent.

Dressuur met dieren

Natuurlijk ontbreken de dieren niet, met liefde gedresseerde huisdieren presenteert circusdirecteur Dennis Bossle. Onder andere Friese Paarden, vertederend pony’s laten zien wat zij kunnen. Directrice Steffie werkt met een drietal honden, die spelenderwijs een aantal mooie tricks laten zien.

In het Oosterse tableau een mix van lama’s, mini-koeien en twee kamelen die samen met de vuurspuwende fakir het programma besluiten

Wat er nog meer te zien is, zult u zelf moeten beleven. De show is meer dan een bezoek waard en is geschikt voor alle leeftijden.

De voorstellingen in de verwarmde circustent op het Ericaplein in Dieren zijn te bezoeken op:

  • Vrijdag 13 maart 2020 Aanvang om 19:00 uur
  • Zaterdag 14 maart 2020 Aanvang om 15:00 uur en 19:00 uur
  • Zondag 15 maart 2020 Aanvang om 11:00 uur en 14:00 uur

Voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag om 19:00 uur gelden speciale entreeprijzen. Men kan dan voor €10,- naar binnen ongeacht de leeftijd of zitplaats.

Online reserveren via de website van het circus wordt sterk aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. Op die website vind men ook alle informatie en entreeprijzen. www.circus-bolalou.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden