Nieuwe seniorenwoningen Lorentzhuis Velp in de brand

VELP Afgelopen zondagmiddag heeft er brand gewoed in de nieuwe seniorenwoningen bij het Lorentzhuis te Velp. De brand gaf een grote rookontwikkeling en in ieder geval hebben een aantal van de dertig gloednieuwe woningen flinke schade opgelopen.

Met de milieuvriendelijke seniorenwoningen die door ouderenzorgorganisatie Innoforte worden gebouwd, zet de zorgorganisatie een nieuw concept voor eigentijds wonen voor senioren neer. De woningen zijn nog niet bewoond, maar waren wel in de afbouwfase.

De brand werd rond de klok van 13:00 uur opgemerkt door voorbijgangers die de brandweer alarmeerden. Bij de brand kwam veel rook vrij, er zijn geen gewonden te betreuren.

De brandweer en de politie onderzoeken de oorzaak van de brand en vragen eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden