Koffieklets 2020 een succes voor de Oldtimer liefhebbers

VELP – Ondanks de weersvoorspelling en late aankondiging was er een grote opkomst bij de eerste OKRV bijeenkomst van 2020, de koffieklets. Ongeveer 40 voertuigen parkeerden voor het gemaal De Volharding aan de Lathumseveerweg te Velp.

Ook de machine van het gemaal liet haar bulderend geluid weer klinken, het gemaal moet vanwege het hoge water ook haar werk doen.

30 klassieke personenvoertuigen, 2 motorfietsen, een brommer, een klassieke racefiets en een vrachtautootje waren van de partij. De klassiekers waren te gast bij de vrienden van het gemaal De Volharding in samenwerking met de gemeente Rheden. koffieklets is een mooie combinatie van industrieel erfgoed en rijdend erfgoed.

Op het einde van de bijeenkomst werd het een gezellige drukte in het gemaal omdat de regen en koude toch wat parten speelde. De aanwezige erwtensoep en koffie maakte dan ook veel goed.

Graag ziet de organisatie de rijders weer terug op Koningsdag op 27 april 2020 voor de jaarlijkse Oldtimers-rit. Inschrijven kan alleen via de site; www.okrv.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden