Burgemeester Carol van Eert steekt alle Rhedenaren een hart onder de riem.

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Afgelopen zondagavond is burgemeester Carol van Eert van gemeente Rheden met een boodschap via Facebook voor alle inwoners van gemeente Rheden naar buiten getreden.

Beste Rhedenaren,

De afgelopen tijd zijn de consequenties van het Coronavrius steeds dichterbij gekomen. De maatregelen volgen elkaar in rap tempo op. We proberen met elkaar het virus zoveel mogelijk in te dammen. Dat doet de Rijksoverheid door allerlei maatregelen af te kondigen en op de site van het RIVM, de Rijksoverheid en onze gemeentesite staan steeds de meest actuele informatie en adviezen. Ik zie en hoor dat in onze gemeente veel inwoners hun verantwoordelijkheid nemen. Want de overheid kan het niet alleen. We hebben elkaar hard nodig om verdere besmetting te voorkomen.

Ik begrijp dat de maatregelen veel impact hebben; het dichtgaan van kinderopvangorganisaties, scholen, horecagelegenheid, sportfaciliteiten en allerlei evenementen die afgeblazen worden. Dat betekent iets voor onze Rhedense samenleving. Maar we doen het voor onze gezondheid en dat is toch wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Veel waardering heb ik voor de mensen die in de zorg werken of op een andere manier onze samenleving draaiende houden. De maatregelen zorgen er ook voor dat kwetsbare groepen minder sociale contacten hebben de komende tijd. Laat ze op de een andere manier (door een kaartje of een belletje) weten dat we aan ze denken.

Ik wens u allemaal heel veel sterkte voor de komende tijd, hou de actuele informatie goed in de gaten en help elkaar waar het kan!

Carol van Eert, burgemeester gemeente Rheden

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden