Annulering Modeshows First Lady Rheden en Eerbeek

Foto: First lady

RHEDEN/EERBEEK – Vorige week hebben alle klanten van First Lady in Rheden al een mail ontvangen over de modeshow die voor vrijdag 20 maart gepland stond. Maar sinds een week is er veel veranderd. Ook in Eerbeek stond er een modeshow gepland en wel op zondag 5 april.

Gezien de gewijzigde situatie in het hele land en de adviezen die First Lady volgt van het RIVM gaan de modeshows niet door! Maar uitstel wil niet zeggen afstel…, als het mogelijk is dan zou het kunnen dat er in de maand mei alsnog een modeshow wordt gehouden.

Ook de openingstijden worden gewijzigd en de koopavond vervalt. Van maandag t/m zaterdag sluit First Lady om 17.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag gaat First Lady om 11.00 uur open en op vrijdag en zaterdag zijn de winkels vanaf 10.00 uur geopend.

Volg First Lady Rheden en Eerbeek op Facebook en Instagram via www.firstlady-rheden.nl   www.facebook.com/firstladyrheden   www.facebook.com/firstladyeerbeek voor actuele informatie. Hier komen ook regelmatig mode-items voorbij.

Service aan huis is voor First Lady belangrijk, als personal shopper komen ze graag met kleding naar je toe, neem daarvoor contact met hen op via telefoonnummer 026 4952133 en 0313 651390. Steun First Lady als lokale ondernemer dan komen we met z’n allen door deze moeilijke periode heen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden