Huisdier van de week: Ontmoet Murphy

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Murphy is een sociale, rustige kat, die graag aandacht krijgt. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Murphy houdt van eten, is daar goed mee te paaien.

Hij houdt niet van oppakken en teveel drukte om zich heen. Het is een buitenkat. Murphy heeft een waas over zijn rechter oog waardoor hij er waarschijnlijk weinig door ziet. Dit is geen belemmering voor hem en hoeft verder niks aan gedaan te worden.

Momenteel staat Murphy op dieetvoeding in verband met zijn ontlasting door stressgerelateerde problemen, het dierentehuis denkt dat hij in de toekomst op gewone brokken over kan.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Murphy.

Diernummer 28614

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/murphy/.

Heeft u interesse? Geeft u Murphy een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden