Autismeweek begin april 2020 gaat niet door

Foto: trendingtopics on Foter.com - CC BY

DIEREN – De autismeweek van 2020 zal dit jaar in tegenstelling tot andere jaren helaas in stilte voorbijgaan. In verband met het corona virus heeft heel Nederland te maken met aangescherpte regels waarin inmiddels het besluit is genomen dat er geen evenementen meer mogen plaatsvinden tot 1 juni.

In  de afgelopen tijd hebben wij met u een mailwisseling gehad over één of meer van onderstaande onderwerpen :

  • U heeft zich opgegeven voor de Informatieavond “Overprikkeling” van donderdag avond 2 april.
  • U heeft zich opgegeven als standhouder op de Autisme Informatiemarkt op zaterdag 4  april
  • U was belangstellend voor de Autisme Informatiemarkt van zaterdag 4 april
  • U had zich opgegeven voor de activiteiten van het Auticafé Dieren en daardoor een mail ontvangen
  • U heeft zich opgegeven als vrijwilliger om te helpen op één of beide genoemde dagen.

U begrijpt dat de organisatie u helaas moeten mededelen dat beide activiteiten niet door kunnen gaan. De organisatie wil zich aansluiten bij het besluit van de NVA om deze activiteiten  te verzetten naar een later moment. Ze hoopt dat ze tegen die tijd weer een beroep op u mogen doen en zullen u dan weer benaderen.

Zij begrijpt dat voor velen de situatie afwijkt van de gewone gang van zaken. Vandaar dat de organisatie, nu voor hen, nu het gewone vrijwilligerswerk plat valt,  voor hen die het nodig hebben de mogelijkheid geven te bellen of te WhatsAppen om zo toch even je praatje te kunnen doen.

Wanneer u de keuze maakt te gaan bellen, dit graag na 14.30 uur. Wij zijn hier 7 dagen per week beschikbaar voor. U kunt de organisatie van de Autismeweek, ten allen tijde volgen op https://www.facebook.com/auticafedieren/

Namens de organisatie: Blijf gezond, pas goed op jezelf en kijk om naar elkaar…..

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden