Stoeptekenwedstrijd wegens verwacht succes toch afgelast

Foto: Stichting Velp voor Oranje

VELP – Hoewel veilig en simpel bedacht, moet de Stoeptekenwedstrijd  in Velp vanwege het grote succes worden afgeblazen. Er kwamen enthousiaste reacties van buurten en straten die gezamenlijk wilden meedoen. Dat leidt natuurlijk tot samenscholing en  groepsvorming en dat wilde het bestuur van Velp voor Oranje nu  juist voorkomen.

‘We moeten nog steeds heel voorzichtig zijn vanwege het coronavirus. Niet alleen voor onszelf, maar we moeten ook anderen niet in gevaar brengen’, vindt initiatiefneemster Marion Opheij. Daarom heeft het bestuur van Velp voor Oranje, na overleg met de gemeente Rheden, besloten om de Stoeptekenwedstrijd op Koningsdag af te blazen. ‘Gezien de leuke en enthousiaste reacties vandaag  is de kans groot dat we zo’n wedstrijd  in de toekomst, als het coronavirus is verdreven, opnieuw gaan organiseren’, concludeert medeorganisator Anita Matser.

Het bestuur van Velp voor Oranje roept iedereen op om maandag gezellig Koningsdag te vieren. Veilig thuis!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden